Hovězí kosti - morkové (T)
Morková kost jsou dlouhé hovězí kosti, pro kuchyňskou přípravu rozřezané na krátké části. Tloušťka kostní hmoty je obvykle kolem 1 cm a jejich průměr je kolem 4 – 8 cm. Vnitřek kosti je vyplněn morkem.
Morkové kosti jsou významnou surovinou pro přípravu velmi kvalitních vývarů a omáček.
Morkové kosti jsou významnou surovinou pro přípravu velmi kvalitních vývarů a omáček.
| Trvanlivost: | 4 dny při dodržení teploty 1-5 Celsia |
|---|---|
| Objem: | cca 3 kg |
| Balení: | volně balené |
| Měrná jednotka: | kg |
| Dostupnost: | do 5 dnů; dotázat se na bližší termín |
| DPH: | 12% |
Odběrná místa
Morková kost jsou dlouhé hovězí kosti, pro kuchyňskou přípravu rozřezané na krátké části. Tloušťka kostní hmoty je obvykle kolem 1 cm a jejich průměr je kolem 4 – 8 cm. Vnitřek kosti je vyplněn morkem.
Morkové kosti jsou významnou surovinou pro přípravu velmi kvalitních vývarů a omáček.


