Hovězí veverka (T)
Veverka, tato část masa je umístěna pod páteří zvířete, před svíčkovou. Veverka má dlouhá a velmi hrubá vlákna. Je to sval, který namáhaný. To má vliv na to, že steak z veverky nebude sice příliš křehký, ale má však výraznou chuť. Tak jako všechny svaly, které jsou namáhané. Obvykle se krájí na poloviny po délce. což napomáhá lepší přípravě.
| Trvanlivost: | 5 dní při dodržení teploty 1-5 Celsia |
|---|---|
| Objem: | cca |
| Balení: | vakuované |
| Měrná jednotka: | kg |
| Dostupnost: | do 5 dnů; dotázat se na bližší termín |
| DPH: | 12% |
Odběrná místa
Veverka, tato část masa je umístěna pod páteří zvířete, před svíčkovou. Veverka má dlouhá a velmi hrubá vlákna. Je to sval, který namáhaný. To má vliv na to, že steak z veverky nebude sice příliš křehký, ale má však výraznou chuť. Tak jako všechny svaly, které jsou namáhané. Obvykle se krájí na poloviny po délce, což napomáhá lepší přípravě.
Podrobné informace o veverce=>>


