Hovězí kližka OSSOBUCO (T)
Ossobuco je kližka, jde speciální řez kližky i s morkovou kostí. Kost dává výraznou hovězí chuť. Považováno za pochoutku.
| Trvanlivost: | 4 dny při dodržení teploty 1-5 Celsia |
|---|---|
| Objem: | cca 400 g |
| Balení: | vakuované |
| Měrná jednotka: | kg |
| Dostupnost: | do 5 dnů; dotázat se na bližší termín |
| DPH: | 12% |
Odběrná místa
Ossobuco je kližka, jde speciální řez kližky i s morkovou kostí. Kost dává výraznou hovězí chuť a chutnou hovězí šťávu. Považováno za pochoutku.
Ossobuco je také výborné s dušenou zeleninou (mrkev, řapíkatý celer, rajská jablíčka, čerstvý zázvor, cibule, česnek, petržel) zalitou červeným vínem, výborná je varianta s tmavým nebo světlým pivem, česnekem, cibulí a kořením (bobkový list, nové koření, pepř).


