Vepřová plec bez kosti, celá hmotnost cca 2 kg, min. 2 kg (T)
Vepřová plec představuje svalnaté maso kolem lopatek a ramenních kostí. Není příliš tučné. Hodně se používá pro mleté úpravy masa, také dušení,vaření, uzení a pečení. Používá se na výrobu sekané.
| Trvanlivost: | 4 dny při dodržení teploty 1-5 Celsia |
|---|
| Objem: | cca 4 kg kus |
|---|
| Balení: | vakuované |
|---|
| Měrná jednotka: | kg |
|---|
| Dostupnost: | do 5 dnů; dotázat se na bližší termín |
|---|
| DPH: | 12% |
|---|
Odběrná místa
Vepřová plec představuje svalnaté maso kolem lopatek a ramenních kostí. Není příliš tučné. Hodně se používá pro mleté úpravy masa, také dušení,vaření, uzení a pečení. Používá se na výrobu sekané.