Hovězí nízký roštěnec bk. (Striploin steak), suché zrání, Praha, Pardubice, Hradec Králové, Nymburk, Kolín, Kutná Hora. vcelku (R)
Jemně mramorovaný steak s tenkou vrstvou loje na povrchu. Jeden z nejoblíbenějších steaků.
Praha, Pardubice, Hradec Králové, Nymburk, Kolín, Kutná Hora
Výsledkem grilování plátků masa z nízkého roštěnce je STRIPLOIN STEAK.
Hovězí maso je podrobeno suchému zrání po dobu 3 týdny. Uvádí se, že suché zrání je lepší než maso, které prošlo zráním mokrým. Suché zrání přináší to, že chuť a vůně v mase zůstává, steak je pak chuťově koncentrovanější s bohatší chutí.
Praha, Pardubice, Hradec Králové, Nymburk, Kolín, Kutná Hora
Výsledkem grilování plátků masa z nízkého roštěnce je STRIPLOIN STEAK.
Hovězí maso je podrobeno suchému zrání po dobu 3 týdny. Uvádí se, že suché zrání je lepší než maso, které prošlo zráním mokrým. Suché zrání přináší to, že chuť a vůně v mase zůstává, steak je pak chuťově koncentrovanější s bohatší chutí.
| Trvanlivost: | 10 dní skladujte při teplotě od 0-do 5 stupňů Celsia |
|---|---|
| Balení: | vakuované |
| Měrná jednotka: | kg |
| Dostupnost: | do 3 dnů; dotázat se na bližší termín |
| DPH: | 12% |
Odběrná místa
Výsledkem grilování nízkého roštěnce je jemně mramorovaný steak s tenkou vrstvou loje na povrchu. Jeden z nejoblíbenějších steaků.


